Sale!

Test Bank ( Complete Download ) For Calculation of Drug Dosages | 11th Edition | Ogden

$100.00 $50.00

Huge Discount | Save Upto 50% off
Over 5000 Test Banks & Solution Manuals available for Sale
Test Bank ( Complete Download ) For Calculation of Drug Dosages | 11th Edition | Sheila J. Ogden
ISBN: 9780323551281

Share

Description

Test Bank ( Complete Download ) For Calculation of Drug Dosages | 11th Edition | Ogden
Test Bank ( Complete Download ) For Calculation of Drug Dosages | 11th Edition | Sheila J. Ogden
ISBN: 9780323551281

Description

Chapter 02: Decimals
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages: A Work Text, 11th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations.
1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 = ____________________
ANS: 9.97
2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 = ____________________
ANS: 89.35
3. 16.75 – 4.6 = ____________________
ANS: 12.15
4. 120.005 – 95.88 = ____________________
ANS: 24.125
5. 5.32  67.9 = _________
ANS: 361.228
6. 44.7  17.13  60 = ____________________
ANS: 45,942.66
7. 0.662  1,000 = ____________________
ANS: 662
8. 17.5  10 = ____________________
ANS: 175
9. 4.4 ÷ 0.5 = ____________________
ANS: 8.8
10. 110.5 ÷ 7.52 = ____________________
ANS: 14.69414894
11. 258.7 ÷ 100 = ____________________
ANS: 2.587